Primăria Capitalei începe o nouă serie de tratamente împotriva ţânţarilor

Primăria Capitalei anunţă că, începând de luni seară, va începe o nouă serie de tratamente împotriva ţânţarilor în toate cele şase sectoare. La intervenţie se va acţiona cu aproape 50 de utilaje pentru care au fost alocaţi aproape 700 de litri de soluţie.

732 afișări
Imaginea articolului Primăria Capitalei începe o nouă serie de tratamente împotriva ţânţarilor

Primăria Capitalei începe o nouă serie de tratamente împotriva ţânţarilor

„Începând din această seară (luni, n.r.), echipele firmei responsabile cu aceste operaţiuni vor acţiona pe aliniamentele stradale, în parcuri, scuaruri, cimitire, unităţi militare, spitale şi alte zone verzi de pe raza administrativ teritorială a Municipiului Bucureşti. Informarea populaţiei a fost efectuată prin afişe avertizoare ce au fost amplasate la obiectivele care se supun tratamentului. Intervalul orar de desfăşurare a acţiunii de combatere ţânţari pentru aliniamente stradale, scuaruri, spaţii verzi este între orele 22.00 – 05.00. Intervalul orar de desfăşurare a acţiunii de combatere ţânţari în parcuri este între orele 24.00 – 05.00”, au precizat reprezentanţii Primăriei Capitalei, printr-un comunicat de presă.

La acţiune, se vor folosi 48 de utilaje, din care 28 sunt de mare capacitate în sistem ULV (ceaţă) şi 20 sunt utilaje portabile. De asemenea, vor fi prezenţi 56 de agenţi, mai precizează sursa citată.

„Cantitatea de substanţă estimată a se folosi este de 685 litri. Precizăm că substanţă folosită este K`Othrine Profi EC 250. Această este biodegradabilă şi nu are efecte adverse asupra mediului înconjurător şi asupra organismului uman. Timpul de acţiune este de cel mult 24 de ore în condiţii de căldură şi umiditate normală. Menţionăm că efectuarea tratamentului este conditionată de evoluţia fenomenelor meteorologice”, a mai spus Primăria.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici