Primăria Capitalei va cheltui un milion de euro pentru modernizarea ştrandului Giuleşti

Primăria Capitalei va investi peste un milion de euro pentru refacerea ştrandului şi Băii Giuleşti, din cartierul cu acelaşi nume. Proiectul privind aprobarea acestei sume a fost votat în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti de luni.

155 afișări
Imaginea articolului Primăria Capitalei va cheltui un milion de euro pentru modernizarea ştrandului Giuleşti

Primăria Capitalei va cheltui un milion de euro pentru modernizarea ştrandului Giuleşti

Proiectul de pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti, votat luni, prevede aprobarea sumelor pentru refacerea ştrandului şi a Băii Giuleşti.

Suma pentru această investiţie este de 5 milioane de lei (peste un milion de euro), iar durata de execuţie a lucrărilor va fi de 12 luni.

„Se va reabilita şi construcţia izolată cu grupurile sanitare de pe lângă bazinul de înot pentru adulţi şi duşurile solare. Ştrandului mare pentru adulţi i se vor aduce îmbunătăţiri obligatorii (...)
Se propune reabilitarea interioară şi exterioară a clădirii băii publice Giuleşti şi achiziţia de dotări suplimentare urmare a extinderii aripii din dreapta a băii publice, se va reabilita şi clădirea grupului sanitar”, se arată în proiectul care prevede o investiţie de un milion de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici