Primăria Capitalei vrea să aloce unei companii municipale un imobil în valoare de 2,3 milioane lei

Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) va supune votului, în şedinţa de miercuri, majorarea capitalului social al Companiei Dezvoltare Durabilă, prin alocarea unei clădiri şi a unui teren care valorează peste 2,3 milioane de lei.

174 afișări
Imaginea articolului Primăria Capitalei vrea să aloce unei companii municipale un imobil în valoare de 2,3 milioane lei

Primăria Capitalei vrea să aloce unei companii municipale un imobil în valoare de 2,3 milioane lei

„Se aprobă participarea Municipiului Bucureşti, prin Consiliul General al Muncipiului Bucureşti la majorarea capitalului social al Companiei Municipale Dezvoltare Durabilă Bucureşti S.A. cu suma de 2.366.380 lei, reprezentând valoarea de inventar a imobilului situat în strada Vasile Lascăr, compus din teren în suprafaţă de 450 mp şi construcţie în suprafaţă de 862 mp, proprietatea Municipiului Bucureşti, ca aport în natură”, se arată în proiectul de hotărâre care va fi supus votului în şedinţa de miercuri, 17 ianuarie.

Anul trecut, Primăria Capitalei a decis înfiinţarea a 22 de companii municipale, printre care şi Compania Dezvoltare Durabilă, pentru care s-au alocat până acum peste 100 de milioane de lei.

Toate aceste companiile au doi acţionari: Municipiul Bucureşti prin Consiliul General al Municipiului Bucureşti, care va deţine 99.9% din acţiuni, şi SC Service Ciclop SA, care va deţine 0,1% din acţiuni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici