Primăria Sectorului 4: Strada nu este parcare pentru dube şi pentru camioane

  • Primăria Sectorului 4 anunţă o campanie de eliberare a domeniului public.
  • Sunt vizate cu prioritate dubele şi camioanele.
  • Tarifele pentru deblocarea roţilor sunt progresive, între 50 şi 250 de lei, iar în cazul ocupării locurilor destinate persoanelor cu dizabilităţi 500 de lei.
9737 afișări
Imaginea articolului Primăria Sectorului 4: Strada nu este parcare pentru dube şi pentru camioane

Sursa foto: Mediafaxfoto

„Primăria Sectorului 4 demarează, începând de luni o campanie de eliberare a domeniului public ocupat fără drept, în principal de autovehicule care staţionează sau sunt oprite neregulamentar în alte locuri decât cele special amenajate, cum ar fi spaţiile verzi, trotuarele sau parcările publice şi de reşedinţă. În această campanie vor fi vizate, cu prioritate: autoutilitarele, autovehiculele pentru transport marfă, cele pentru transport persoane sau autorulotele, precum şi orice alt tip de asemenea autovehicule care nu au dreptul de a staţiona pe domeniul public, sancţiunea fiind aceea a blocării roţilor”, anunţă Primăria Sectorului 4 al Capitalei.

De asemenea, vor fi blocate roţile autovehiculelor aflate în oricare dintre următoarele situaţii: sunt parcate în alte locuri decât cele special amenajate şi marcate corespunzător, îngreunează circulaţia în parcările publice, sunt parcate pentru o perioadă mai mare de timp decât durata maximă admisă pentru fiecare parcaj public, ocupă locuri destinate persoanelor cu dizabilităţi, ocupă locurile prevăzute cu staţii de încărcare pentru maşinile electrice/hibrid/car sharing, nu s-a efectuat plata locului de parcare în parcările publice amenajate, ocupă abuziv un loc de parcare de reşedinţă.

Tarifele pentru deblocarea roţilor sunt progresive. Astfel, pentru prima abatere, tariful este de 50 de lei, pentru a doua abatere tariful este de 100 de lei, iar începând cu a treia abater tariful este de 250 de lei. Deblocarea în cazul ocupării locurilor destinate persoanelor cu dizabilităţi - tariful este de 500 de Iei/24 ore, tarif nefracţionat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici