Primarul din Panciu, audiat într-un dosar de corupţie. Este acuzat de abuz în serviciu, delapidare şi fals intelectual

  • Primarul oraşului Panciu din judeţul Vrancea este audiat de poliţişti într-un dosar de abuz în serviciu, delapidare şi fals intelectual.
  • Surse apropiate anchetei susţin că Iulian Nica are calitatea de suspect, transmite corespondentul MEDIAFAX.
  • În acelaşi dosar sunt vizate şi alte persoane care lucrează la Primăria Panciu.
1232 afișări
Imaginea articolului Primarul din Panciu, audiat într-un dosar de corupţie. Este acuzat de abuz în serviciu, delapidare şi fals intelectual

Primarul din Panciu, audiat într-un dosar de corupţie

Săptămâna trecută poliţiştii şi procurorii au făcut percheziţii la sediul Primăriei Panciu. Atunci, ei au ridicat mai multe documente în cadrul unui dosar amplu de corupţie. Miercuri, percheziţii au fost făcute la domiciliul primarului Iulian Nica, iar cercetările sunt efectuate în cadrul aceluiaşi dosar.

Primarul a fost dus la secţia de Poliţie pentru a fi audiat. Audierile sunt în plină desfăşurare la ora redactării acestei ştiri, precizează sursele.

Informaţiile arată că primarul are calitatea de suspect. În acest dosar sunt făcute cercetări pentru abuz în serviciu, instigare la abuz în serviciu, delapidare, fals intelectual şi instigare la delapidare. În acelaşi dosar sunt vizate şi alte persoane care lucrează la Primăria Panciu sau la instituţii subordonate Primăriei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici