Primarul sectorului 3 crede că sunt prea multe şcoli în Bucureşti raportat la numărul de elevi

Primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, consideră că fondurile europene ar trebui folosite mai degrabă pentru modernizarea şcolilor şi nu pentru construcţia unor noi unităţi, deoarece, în Bucureşti, capacitatea de învăţământ este "supradimensionată" raportat la numărul de elevi.

172 afișări
Imaginea articolului Primarul sectorului 3 crede că sunt prea multe şcoli în Bucureşti raportat la numărul de elevi

Robert Negoiţă (Imagine: Ciprian Sterian/ Mediafax Foto)

"Dacă tot sunt bani puţini, haideţi să vedem cum putem să-i folosim mai bine. V-aş da un exemplu: în Bucureşti, de exemplu, capacitatea, structura de învăţământ este supradimensionată. Adică, avem prea puţini copii, prea puţini elevi faţă de capacitatea pe care o avem în Bucureşti. Mi s-ar părea normal, chiar dacă se aplică pe construcţia sau pe extinderea de şcoli, să finanţăm cu prioritate modernizarea şcolilor", a declarat, marţi, primarul sectorului 3, la o conferinţă pe tema fondurilor UE.

La conferinţă au fost prezenţi premierul Victor Ponta şi ministrul de resort, Eugen Teodorovici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici