Primarul Sucevei: Pe lângă blocuri sunt un fel de crescătorii de câini, trebuie desfiinţate

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că pe lângă blocurile din municipiu există "un fel de crescătorii de câini", fiind construite cuşti, iar unii dintre locatari ascund animalele când vin hingerii să le ridice, edilul precizând că această situaţie trebuie să dispară.

166 afișări
Imaginea articolului Primarul Sucevei: Pe lângă blocuri sunt un fel de crescătorii de câini, trebuie desfiinţate

Primarul Sucevei: Pe lângă blocuri sunt un fel de crescătorii de câini, trebuie desfiinţate (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Ion Lungu a afirmat, într-o conferinţă de presă, că pe lângă unele blocuri din municipiul Suceava există "un fel de crescătorii de câini", unii locatari construind cuşti pentru animale, unde le duc de mâncare.

El a precizat că locatarii respectivi intră în conflict cu alţi locatari care, din cauza câinilor, nu-şi pot trimite copiii la şcoală sau le este frică să intre sau să iasă din bloc.

"Trebuie să distrugem aceste crescătorii de câini", a spus primarul, care a menţionat că de la 1 mai, în oraş, va fi funcţional un al doilea adăpost pentru câini.

Lungu a solicitat şi sprijinul asociaţiilor de proprietari, spunând că, atunci când hingherii merg să prindă câinii vagabonzi pentru a-i duce în adăposturile municipalităţii, animale sunt ascunse de unii locatari.

"Vreau să soluţionăm problema câinilor comunitari şi să-i strângem pe toţi de pe străzi şi să-i ducem la adăposturi", a mai spus Ion Lungu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici