Prinţul Edward al Marii Britanii, aflat în România, a adresat condoleanţe familiilor victimelor accidentului din Muntenegru

Prinţul Edward, conte de Wessex, al treilea copil al Reginei Elisabeta a Marii Britanii, aflat în aceste zile într-o vizită oficială în România, a adresat condoleanţe României şi familiilor victimelor accidentului din Muntenegru.

469 afișări
Imaginea articolului Prinţul Edward al Marii Britanii, aflat în România, a adresat condoleanţe familiilor victimelor accidentului din Muntenegru

Prinţul Edward al Marii Britanii (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Adresez sincere condoleanţe familiilor victimelor accidentului de autocar din Muntenegru, precum şi României", a spus Prinţul Edward, cu ocazia unui eveniment la care a participat în Bucureşti, potrivit unei postări pe Twitter a ambasadorului britanic la Bucureşti, Martin Harris.

Prinţul Edward, contele de Wessex, şi Sophie, contesa de Wessex, efectuează, începând de luni, o vizită oficială de trei zile în România.

Un autocar cu turişti români s-a răsturnat duminică în jurul orei 18.00, ora României, într-o prăpastie din Muntenegru, accidentul soldându-se cu 18 morţi şi 29 de răniţi. Accidentul s-a produs la Grlo, pe o şosea dintr-o regiune montană la 30 de kilometri nord de Podgorica, capitala Muntenegrului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici