Prinţul Harry şi Meghan au vizitat-o pe regina Elisabeta a Marii Britanii

Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan, au avut joi o întâlnire faţă în faţă cu regina Elisabeta, a declarat purtătorul său de cuvânt, după ce ziarul The Sun a relatat despre această vizită.

8888 afișări
Imaginea articolului Prinţul Harry şi Meghan au vizitat-o pe regina Elisabeta a Marii Britanii

Purtătorul de cuvânt a declarat că Harry şi Meghan s-au oprit în Regatul Unit în drumul lor spre Haga pentru a participa la Jocurile Invictus, adăugând că Harry a declarat anterior că spera să o vadă pe bunica sa, notează Reuters.

Palatul Buckingham a refuzat să comenteze.

The Sun a declarat că Harry şi Meghan l-au văzut şi pe prinţul Charles în timpul unei vizite la Castelul Windsor, despre care a spus că a fost prima lor călătorie comună în Marea Britanie de când au renunţat la îndatoririle regale în martie 2020.

Harry, care s-a mutat în Statele Unite împreună cu Meghan, nu a participat luna trecută la slujba de comemorare a bunicului său, prinţul Philip, ducele de Edinburgh, care a murit în aprilie anul trecut.

Regina, care împlineşte 96 de ani pe 21 aprilie, suferă de probleme de mobilitate şi nu a participat joi la slujba anuală Maundy de la Capela St George's din Castelul Windsor. De asemenea, ea nu va participa la slujba din duminica Paştelui de la Windsor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici