Produse cosmetice asupra cărora există suspiciuni că ar fi contrafăcute, confiscate de poliţişti - FOTO

Poliţiştii din Giurgiu au confiscat produse cosmetice asupra cărora există suspiciuni că ar fi contrafăcute, în valoare de 85.000 de lei, precum şi încălţăminte şi piese auto.

1175 afișări
Imaginea articolului Produse cosmetice asupra cărora există suspiciuni că ar fi contrafăcute, confiscate de poliţişti - FOTO

Produse cosmetice asupra cărora există suspiciuni că ar fi contrafăcute, confiscate de poliţişti - FOTO (Imagine: Liviu Maftei/ Mediafax Foto)

Poliţiştii din Giurgiu au confiscat 320 de parfumuri şi produse cosmetice susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de aproape 85.000 de lei, precum şi încălţăminte şi piese auto, bunurile fiind descoperite în cala unui autocar care transporta persoane pe ruta Turcia - România, anunţă Poliţia Română.

"În urma verificărilor, în cala autocarului, au fost descoperite încălţăminte, piese şi componente auto, care ar fi fost sustrase de la controlul vamal efectuat la intrarea pe teritoriul României. De asemenea, poliţiştii au descoperit 320 de parfumuri şi produse cosmetice cu însemnele unor mărci protejate pe teritoriul României, în valoare de aproape 85.000 de lei, cu privire la care există suspiciuni de contrafacere", precizează instituţia într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, din cercetări a reieşit că produsele achiziţionate din Istanbul – Turcia pentru a fi comercializate în România, ar fi aparţinut unui bărbat de 57 de ani, poliţiştii făcând cercetări pentru punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similar.

De asemenea, se continuă verificările pentru a se stabili dacă se strâng probe pentru cercetarea infracţiunii de contrabandă, inspectorii vamali urmează să stabilească valoare pieselor şi componentele auto, precum şi a articolelor de încălţăminte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici