Profesor şi educatoare, arestaţi pentru 30 de zile. Care este motivul

Un profesor de 59 de ani şi o educatoare de 52 de ani au fost arestaţi pentru 30 de zile pentru agresiuni sexuale asupra unor elevi şi preşcolari, în Suceava.

1228 afișări
Imaginea articolului Profesor şi educatoare, arestaţi pentru 30 de zile. Care este motivul

Sursa foto: Mediafax Foto

Potrivit IPJ Suceava, este vorba de două cazuri distincte. În primul dintre acestea, un profesor de 59 de ani este acuzat că ar fi făcut avansuri cu tentă sexuală unei eleve de 14 ani. Acesta ar fi avut un comportament indecent şi provocator.

În acest caz, poliţiştii au dispus reţinerea bărbatului pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat instanţei, care a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.

În cel de-al doilea caz, o educatoare de la o grădiniţă din judeţ este acuzată că a agresat sexual mai mulţi preşcolari.

Conform poliţiştilor, în 6 decembrie 2021, o femeie a sesizat faptul că maşina parcată în faţa blocului i-a fost incendiată.

În 17 decembrie 2021, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată şi reţinută, pentru 24 de ore, iar, ulterior, arestată.

„Însă, din cercetările efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul, care ar fi incendiat maşina, este tatăl a două fetiţe minore şi ar fi recurs la acest gest de răzbunare, ca urmare a unor acte de viol şi agresiune sexuală din partea femeii asupra fiicelor sale. Din verificările ulterioare, s-a conturat că aceste acte de agresiune sexuală (inclusiv fizică) asupra minorelor ar fi existat, fiind identificată chiar şi o a treia victimă, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la agresiuni sexuale repetate”, mai spun poliţiştii.

În urma probatoriului administrat şi a două percheziţii efectuate în 14 ianuarie, în localităţile Suceava şi Bosanci, s-a dispus reţinerea femeii pentru 24 de ore. Ulterior, ea a fost arestată pentru 30 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici