PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea joi şi vineri

În ţară, joi, vremea se va ameliora treptat sub aspectul precipitaţiilor. Cerul va fi temporar noros şi va ninge, mai ales în prima parte a zilei, în Moldova şi în zona de munte şi local în Transilvania. Pe arii restrânse în Muntenia şi Dobrogea vor fi precipitaţii mixte, iar noaptea ninsorile, slabe cantitativ, se vor semnala în regiunile vestice şi nord-vestice.

1054 afișări
Imaginea articolului PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea joi şi vineri

PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea joi şi vineri (Imagine: Shutterstock)

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în estul şi sud-estul ţării, precum şi în zona înaltă de munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -4 grade în depresiuni şi 8 grade pe litoral, iar cele minime, în scădere faţă de noaptea precedentă, se vor situa, în general, între -12 şi -2 grade.

În Bucureşti, cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a zilei, când trecător va fulgui. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 6 grade, iar cea minimă, în scădere faţă de noaptea precedentă, va fi de -5...-3 grade.

Vineri, vremea va fi rece, iar cerul temporar noros. Va ninge slab, mai ales în cursul zilei, local în nord-vestul şi centrul ţării şi doar izolat în restul teritoriului. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între -5 şi 3 grade, iar cele minime se vor situa între -13 grade şi -2 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiuni şi în Moldova.

Vezi cum va fi vremea în oraşul tău, pe Apropo.ro!

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici