PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea joi şi vineri, în ţară şi Bucureşti

Vremea va deveni călduroasă, local caniculară după-amiaza în sudul şi în estul ţării. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări şi pe arii restrânse ploi slabe de scurtă durată şi descărcări electrice în zona de munte şi în Dobrogea. În restul teritoriului ploile vor fi posibile doar cu totul izolat.

1392 afișări
Imaginea articolului PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea joi şi vineri, în ţară şi Bucureşti

PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea joi şi vineri, în ţară şi Bucureşti (Imagine: Shutterstock)

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în regiunile estice şi sud-estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 şi 36 de grade,  iar cele minime în general între 14 şi 22 de grade.

LA BUCUREŞTI: Vremea va deveni caniculară după-amiază, când temperatura aerului va atinge 35...36 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura minima va fi de 19 ...21 de grade.

VINERI

ÎN ŢARĂ: Vremea se va menţine călduroasă, caniculară după-amiază pe arii restrânse, cu precădere la câmpie. Cerul va fi variabil şi doar izolat vor fi ploi slabe şi descărcări electrice, mai ales în zona de munte. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 30 şi 36 de grade, iar cele minime vor fi de la 9...10 grade în depresiuni până la 24...25 de grade în deltă.

Vezi cum va fi vremea în oraşul tău, pe Apropo.ro!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici