PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea joi şi vineri în ţară şi în Bucureşti

Joi, cerul va fi temporar noros. Vor fi precipitaţii mai ales sub formă de lapoviţă şi ninsoare local în nordul şi în centrul ţării şi predominant sub formă de ploaie pe arii mai restrânse în restul teritoriului. La munte temporar va ninge. Vor fi condiţii de polei. Vântul va fi moderat, cu intensificări locale, iar în zona montană înaltă va sufla tare.

1291 afișări
Imaginea articolului PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea joi şi vineri în ţară şi în Bucureşti

PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea joi şi vineri în ţară şi în Bucureşti

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 şi 10 grade, iar cele minime între -7 şi 2 grade.

La Bucureşti cerul va fi temporar noros, iar ziua vor mai fi condiţii de ploaie slabă. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare în prima parte a intervalului. Temperatura maximă va fi de 7...8 grade, iar cea minimă de -3...-1 grad.

Vineri: În ţară cerul va fi variabil, cu înnorări în vestul şi nord-vestul ţării, unde mai ales în a doua parte a intervalului pe arii restrânse vor cădea precipitaţii slabe, predominant sub formă de ploaie. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în zona montană înaltă şi în regiunile vestice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 şi 10 grade, iar cele minime se vor situa, în general, între -7 şi 3 grade.

Vezi cum va fi vremea în oraşul tău, pe Apropo.ro!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici