PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea mâine în ţară şi în Bucureşti

Vremea va fi rece, geroasă noaptea în jumătatea de est a ţării, unde cerul va fi variabil şi doar cu totul izolat vor fi fulguieli. În regiunile intracarpatice şi la munte cerul va fi mai mult noros şi, mai ales în a doua parte a intervalului, pe arii relativ extinse va ninge slab, potrivit Administraţiei Naţionale a Meteorologiei.

2833 afișări
Imaginea articolului PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea mâine în ţară şi în Bucureşti

PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea mâine în ţară şi în Bucureşti (Imagine: Thomas Dan/Mediafax Foto)

Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în sudul Moldovei, estul Munteniei, Dobrogea şi la munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -10 şi 0 grade, iar cele minime între -16 şi -6 grade, mai coborâte în nord-estul teritoriului şi în depresiuni, dar şi mai ridicate în sud-vest.

Pe arii restrânse, îndeosebi în cursul nopţii în zonele joase din sudul şi estul ţării, se va semnala ceaţă asociată cu depunere de chiciură.

În zona montană, vremea se va menţine geroasă, cu deosebire noaptea. Cerul va fi temporar noros, iar în prima parte a zilei vor mai fi ninsori slabe în Carpaţii Meridionali. În a doua parte a intervalului, ninsorile vor cuprinde toate masivele.

Vântul va avea unele intensificări pe creste. Temperatura aerului nu va avea variaţii semnificative.

La Bucureşti, vremea va fi rece, geroasă noaptea. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -3 grade, iar cea minimă de -13...-11 grade. Noaptea vor fi condiţii de ceaţă asociată cu chiciură.

Vezi cum va fi vremea în oraşul tău, pe Apropo.ro!

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici