PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea marţi şi miercuri în ţară şi în Capitală

Marţi, vremea va fi predominant închisă. Pe arii restrânse se vor semnala precipitaţii în general slabe, predominant sub formă de ninsoare în sud-vestul, sudul şi estul ţării, local în zona de munte şi cu totul izolat în rest, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.

1504 afișări
Imaginea articolului PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea marţi şi miercuri în ţară şi în Capitală

PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea marţi şi miercuri în ţară şi în Capitală (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare în regiunile sudice şi sud-estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -6 şi 5 grade, uşor mai ridicate pe litoral, iar cele minime între -10 şi 2 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei până la -13 grade. În zonele joase vor fi condiţii de ceaţă şi chiciură. 

În Bucureşti vremea va fi închisă şi trecător va fulgui. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 1 grad, iar cea minimă va fi de -4 -3 grade Celsius.  

MIERCURI 

Vremea va fi predominant închisă şi se va răci, devenind geroasă, noaptea, în centru şi nord-est. În cursul zilei, local, vor fi precipitaţii predominant sub formă de ninsoare în sud-vestul şi sudul ţării. Noaptea temporar va ninge în Muntenia, Dobrogea, local în Moldova şi izolat în celelalte regiuni.  

Vântul va sufla moderat, cu intensificări îndeosebi în sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -10 şi 2 grade, uşor mai ridicate pe litoral, iar cele minime se vor situa între -14 şi 0 grade, mai coborâte până în jur de -20 de grade Celsius în estul Transilvaniei. În zonele joase, izolat, va fi ceaţă şi chiciură.  

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici