PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea marţi şi miercuri în ţară şi în Capitală

Cerul va fi variabil marţi, cu înnorări temporare în vestul şi sud-vestul ţării, unde trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în Banat şi în zona montană. Temperaturile maxime, în creştere uşoară faţă de intervalul precedent îndeosebi în regiunile vestice, vor fi cuprinse, în general, între -1 grade şi 9 grade.

593 afișări
Imaginea articolului PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea marţi şi miercuri în ţară şi în Capitală

PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea marţi şi miercuri în ţară şi în Capitală (Imagine: Alex Chitu/ Mediafax Foto)

Temperaturile minime se vor situa între -7 şi 3 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei, spre -12 grade, dar şi mai ridicate în Dealurile Vestice până la 5..6 grade. Dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse în zonele joase, mai ales din sudul şi estul ţării, va fi ceaţă, posibil asociată cu fulguieli.

În ŢARĂ:

Miercuri, vremea va deveni caldă pentru această perioadă a anului în majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 2 şi 10 grade, iar cele minime se vor situa între -6 şi 6 grade. Cerul va fi parţial noros în nord-vestul şi centrul teritoriului şi mai mult noros în rest. Vor fi precipitaţii, predominant ploi, ziua în Oltenia şi Banat, iar spre seară şi noaptea în regiunile vestice şi sudice şi pe arii mai restrânse în rest. În zona de munte vor fi mai ales lapoviţe şi ninsori. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, dar şi în Banat, Oltenia, Muntenia, Dobrogea şi sudul Transilvaniei. În zonele joase, cu precădere din est şi centru, vor fi condiţii de ceaţă, asociată cu burniţe sau fulguieli.

În BUCUREŞTI:

Cerul va fi temporar noros marţi, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 6 grade, iar cea minimă va fi de -1 ... 1 grad. Vor fi condiţii de ceaţă, mai ales dimineaţa.

Pe vremea.apropo.ro găseşti vremea pe 15 zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici