PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea miercuri şi joi

Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil la senin în nord şi centru şi va avea înnorări temporare în restul ţării, dar probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului şi pe crestele montane.

1464 afișări
Imaginea articolului PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea miercuri şi joi

PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea miercuri şi joi

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 şi 18 grade, iar cele minime între -3 şi 7 grade, mai scăzute în depresiuni, spre -7...-8 grade. Cu totul izolat vor fi condiţii de ceaţă.

La Bucureşti, cerul va fi parţial noros, iar vântul va sufla moderat. Temperatura aerului va avea valori mai scăzute decât cele normale la această dată, cu o maximă de 12...13 grade şi o minimă de 0...2 grade.

Joi, vremea va fi în general frumoasă, dar rece dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 şi 17 grade, iar cele minime între -4 şi 4 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, dar şi uşor mai ridicate pe litoral şi în Dealurile de Vest.

Vezi cum va fi vremea în oraşul tău, pe Apropo.ro!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici