PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea miercuri şi joi în ţară şi în Bucureşti

Miercuri, vremea va fi apropiată de regimul termic normal pentru aceasta dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare şi local ploi slabe ziua în jumătatea de est a ţării, iar noaptea pe arii restrânse în regiunile nordice. În zona montană precipitaţiile vor fi mixte.

1136 afișări
Imaginea articolului PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea miercuri şi joi în ţară şi în Bucureşti

PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea miercuri şi joi în ţară şi în Bucureşti

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, iar în cursul zilei, trecător, şi în restul zonelor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 şi 18 grade, iar cele minime se vor situa între 0 şi 6 grade, mai scăzute în depresiuni. Noaptea vor fi condiţii de brumă în centrul ţării şi în regiunile deluroase.

La Bucureşti, vremea va fi normală termic pentru această dată. Cerul va fi temporar noros şi mai ales în prima parte a zilei trecător este posibil să plouă slab. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 15 grade, iar cea minimă va fi de 2...3 grade.

Joi, vremea se va încălzi, cu precădere în sudul ţării. Cerul va fi mai mult noros în jumătatea de nord a teritoriului, unde va ploua pe arii extinse. În Oltenia, Muntenia şi Dobrogea înnorările vor fi temporare, iar ploile se vor semnala, local, mai ales noaptea. În zona montană, în a doua parte a intervalului, precipitaţiile vor fi mai ales sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla moderat, cu intensificări în special ziua în toate regiunile, iar la munte va fi tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 şi 22 de grade, iar cele minime se vor situa între 1 şi 9 grade.

Vezi cum va fi vremea în oraşul tău, pe Apropo.ro!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici