PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea vineri

Vineri, vremea se va menţine uşor mai rece decât în mod obişnuit la această dată. Cerul va fi variabil la deal şi la munte, iar în zonele joase vor fi înnorări temporare. Mai ales dimineaţa şi noaptea, se va semnala ceaţă îndeosebi în Moldova, Muntenia, Dobrogea, unde pe arii restrânse va persista şi posibil va fi asociată izolat cu burniţă sau ploaie slabă.

543 afișări
Imaginea articolului PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea vineri

PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea vineri (Imagine: Thomas Dan/Mediafax Foto)

Vântul va sufla în general slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 şi 14 grade, iar cele minime între -5 şi 5 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei, spre -9 grade.

LA BUCUREŞTI: Vremea se va menţine mai rece decât în mod obişnuit la această dată. Cerul va fi parţial noros şi, mai ales dimineaţa şi noaptea, va fi ceaţă. Vântul va sufla slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimă va fi de -1...1 grad.

LA MUNTE: Vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura aerului va marca o creştere uşoară faţă de ziua precedentă. Mai ales dimineaţa şi noaptea, pe văi şi în depresiuni se va semnala ceaţă.

Vezi cum va fi vremea în oraşul tău, pe Apropo.ro!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici