PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea vineri

Vineri, vremea va fi rece, geroasă mai ales noaptea, în jumătatea de est a ţării. Cerul va fi mai mult noros în regiunile sudice şi estice şi doar temporar noros în restul teritoriului. Va ninge slab, îndeosebi în cursul zilei, în Moldova şi Dobrogea, local în Muntenia şi izolat în Transilvania.

1308 afișări
Imaginea articolului PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea vineri

PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea vineri (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Vântul va sufla în general moderat în sud-est şi va fi slab în celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între -10 şi 0 grade, iar cele minime între -14 şi -3 grade, mai coborâte în Moldova şi în estul Transilvaniei. În zonele joase local se va semnala ceaţă şi chiciură.

LA BUCUREŞTI: Vremea va fi rece, geroasă noaptea. Cerul va fi mai mult noros, dar condiţiile de fulguială vor fi reduse. Vântul va sufla slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -5 grade, iar cea minimă va fi de -11...-10 grade. Vor fi condiţii de ceaţă şi chiciură.

LA MUNTE: Vremea va fi rece, geroasă mai ales noaptea. Cerul va fi mai mult noros şi mai ales în cursul zilei va ninge slab în zona Carpaţilor Orientali şi pe arii restrânse în zona Carpaţilor Meridionali. Vântul va sufla slab până la moderat. Pe văi şi în depresiuni se va semnala ceaţă şi chiciură.

Vezi cum va fi vremea în oraşul tău, pe Apropo.ro!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici