PROGNOZA METEO: Încă o zi de vară în octombrie. Cum va fi vremea vineri şi sâmbătă

Vineri vremea va fi din nou frumoasă, cu valori termice mult mai ridicate faţă de mediile climatologice ale perioadei, cu precădere în sudul şi sud-estul ţării, anunţă Administraţia Naţională de Meteorologie.

5341 afișări
Imaginea articolului PROGNOZA METEO: Încă o zi de vară în octombrie. Cum va fi vremea vineri şi sâmbătă

PROGNOZA METEO: Încă o zi de vară în octombrie. Cum va fi vremea vineri şi sâmbătă

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 şi 31 de grade cu cer va fi variabil, dar începând cu orele serii, se va înnora treptat în vestul, centrul şi nordul ţării, unde, pe arii relativ extinse, vor fi averse şi se vor semnala descărcări electrice.

Vântul va sufla moderat cu intensificări locale, în special în Câmpia de Vest, pe litoral şi la munte.

Temperaturile minime se vor încadra, în general, între 6 şi 16 grade.

Sâmbătă vremea începe să se răcească. Ziua cerul va fi variabil, cu înnorări în regiunile vestice, centrale şi nordice unde local va mai ploua.

Spre seară şi în cursul nopţii înnorările se vor accentua în jumătatea de sud-est a teritoriului, unde pe arii extinse vor cădea averse şi se vor semnala descărcări electrice, iar în rest cerul va fi temporar noros. Vântul va sufla moderat, cu intensificări în majoritatea zonelor.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 şi 21 de grade, mai ridicate în sud-est. Minimele termice se vor încadra între 2 şi 12 grade.

La Bucureşti vremea va fi deosebit de caldă vineri, cu o maximă termică de 29-30 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Temperatura minimă va fi de 12-14 grade.

Vezi cum va fi vremea în oraşul tău, pe Apropo.ro!


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici