PROGNOZA METEO: Ninsori în toate regiunile. Cum va fi vremea luni şi marţi

Luni, vremea va fi închisă şi va ninge în toate regiunile. Ninsorile vor fi mai abundente în sudul şi sud-estul ţării, unde şi vântul va avea intensificări cu viteze la rafală de 40...50 km/h, izolat până la 60...70 km/h, viscolind şi spulberând zăpada, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.

4834 afișări
Imaginea articolului PROGNOZA METEO: Ninsori în toate regiunile. Cum va fi vremea luni şi marţi

PROGNOZA METEO: Ninsori în toate regiunile. Cum va fi vremea luni şi marţi (Imagine: Alex Chitu/Mediafax Foto)

Se va depune strat nou de zăpadă ce va depăşi local 30 cm şi izolat 50 cm. Pe litoral şi în Delta Dunării în cursul zilei vor fi precipitaţii mixte şi condiţii de polei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -8 şi 0 grade, mai ridicate pe litoral, iar cele minime în general între -12 şi -2 grade.

La Bucureşti va ninge abundent, iar vântul va avea intensificări, cu rafale de 50...55 km/h, viscolind şi spulberând zăpada. Temperatura maximă va fi de -3...-2 grade, iar cea minimă în jur de -5 grade.

Marţi, în prima parte a intervalului în est şi sud-est va continua să ningă, se va mai depune strat nou de zăpadă, iar vântul va mai avea unele intensificări, cu viteze la rafală de până la 50...60 km/h, viscolind sau spulberând zăpada. Ninsori locale vor fi în zonele centrale, iar în restul teritoriului pe arii restrânse. Începând din orele serii, va mai ninge doar izolat, iar vântul va slăbi în intensitate în toate regiunile. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -10 şi 0 grade, iar cele minime între -20 şi -10 grade, posibil mai coborâte în Moldova. Pe parcursul nopţii local se va semnala ceaţă asociată şi cu depunere de chiciură.

Vezi cum va fi vremea în oraşul tău, pe Apropo.ro!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici