PROGNOZA METEO: Ploi şi temperaturi scăzute. Cum va fi vremea luni şi marţi, în ţară şi la Bucureşti

Luni, în jumătatea de sud-est a ţării cerul va fi mai mult noros, local va ploua în general slab, iar vântul va sufla moderat, cu unele intensificări. În restul teritoriului înnorările vor fi temporare şi ploile se vor semnala izolat, mai ales în cursul zilei, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.

2572 afișări
Imaginea articolului PROGNOZA METEO: Ploi şi temperaturi scăzute. Cum va fi vremea luni şi marţi, în ţară şi la Bucureşti

PROGNOZA METEO: Ploi şi temperaturi scăzute. Cum va fi vremea luni şi marţi, în ţară şi la Bucureşti

Temperatura aerului va avea valori normale pentru această perioadă, cu maxime cuprinse între 20 şi 27 de grade şi minime între 8 grade şi 18 grade, uşor mai scăzute în depresiuni.

LA BUCUREŞTI

Cerul va avea înnorări şi temporar va ploua. Vântul va sufla moderat pe parcursul zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimă va fi de 14...15 grade.

MARŢI

Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în timpul zilei, când pe arii restrânse, îndeosebi la munte va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 şi 28 de grade, iar cele minime între 10 şi 18 grade, mai scăzute în depresiuni.

Vezi cum va fi vremea în oraşul tău, pe Apropo.ro!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici