PROGNOZA METEO: Vânt în toată ţara şi ploi. Cum va fi vremea joi şi vineri

Joi, va bate vântul în toate regiunile ţării. Cerul va fi mai mult noros în jumătatea de nord a teritoriului, unde va ploua pe arii extinse. În Oltenia, Muntenia şi Dobrogea înnorările vor fi temporare, iar ploile, care vor avea şi caracter de aversă se vor semnala, local, mai ales noaptea, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.

1717 afișări
Imaginea articolului PROGNOZA METEO: Vânt în toată ţara şi ploi. Cum va fi vremea joi şi vineri

PROGNOZA METEO: Vânt în toată ţara şi ploi. Cum va fi vremea joi şi vineri (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

În zona montană precipitaţiile vor fi sub formă de ploaie, lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla moderat, cu intensificări în special ziua în toate regiunile, iar la munte va fi tare. Valorile de temperatură vor fi mai ridicate decât în intervalul precedent, astfel încât maximele vor fi cuprinse în general între 12 şi 22 de grade, iar minimele între 1 şi 10 grade.

La Bucureşti, cerul va fi temporar noros, iar noaptea vor fi condiţii de ploaie. Vântul va sufla în general moderat. Valorile de temperatură vor fi mai ridicate decât în intervalul precedent, astfel încât maxima se va situa în jurul valorii de 20 de grade, iar minima va fi de 5...7 grade.

Vineri, vremea se va răci, devenind apropiată de normalul termic al perioadei. În cursul zilei cerul va fi mai mult noros şi temporar va ploua în cea mai mare parte a ţării. În zona montană precipitaţiile vor fi mixte şi cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse 15 l/mp. Noaptea cerul va deveni variabil, iar precipitaţiile, izolate.  Vântul va sufla moderat şi cu intensificări locale în toate zonele, iar la munte va fi tare.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 şi 16 grade, iar cele minime se vor situa între -2 şi 6 grade, mai scăzute în depresiuni. Spre sfârşitul intervalului se va semnala brumă.

Vezi cum va fi vremea în oraşul tău, pe Apropo.ro!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici