PROGNOZA METEO: Vreme caldă pentru această perioadă. Ce temperaturi vor fi marţi şi miercuri în ţară şi în Capitală

Marţi, vremea se va încălzi uşor în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în a doua parte a intervalului în regiunile din jumătatea de vest a teritoriului, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.

461 afișări
Imaginea articolului PROGNOZA METEO: Vreme caldă pentru această perioadă. Ce temperaturi vor fi marţi şi miercuri în ţară şi în Capitală

PROGNOZA METEO: Vreme caldă pentru această perioadă. Ce temperaturi vor fi marţi şi miercuri în ţară şi în Capitală (Imagine: Theodor Pana/Mediafax Foto)

Mai ales dimineaţa şi noaptea va fi ceaţă, local în zonele joase din sud, est şi centru şi izolat în rest. Vor fi condiţii de burniţă sau ploaie slabă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări trecătoare în Delta Dunării şi în Câmpia de Vest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse de la 4 grade în nord-est până la 16 grade în vest. Temperaturile minime se vor situa de la -7 grade în estul Transilvaniei până la 10 grade în Dealurile de Vest.

LA BUCUREŞTI

Vremea se va încălzi uşor. Cerul va fi variabil, dar dimineaţa şi noaptea vor fi unele înnorări şi condiţii de ceaţă. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 13...14 grade, iar cea minimă de 1...2 grade.

MIERCURI

Vremea va fi caldă pentru această dată în majoritatea regiunilor, chiar deosebit de caldă în partea de vest a ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări şi pe arii restrânse ploi slabe, seara şi noaptea, în vestul şi sud-vestul teritoriului şi cu totul izolat în rest. În primele ore ale intervalului, local va mai fi ceaţă în zonele joase din sud şi est. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în vest, sud-est şi la munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 7 şi 17 grade, iar cele minime se vor situa între 0 şi 10 grade, uşor mai scăzute în depresiuni, dar şi mai ridicate în sud-vest.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici