Protest spontan la Ministerul Sănătăţii. Protestatarii au aruncat vopsea pe scările instituţiei. Tinerii, amendaţi - FOTO

Mai multe persoane protestează, la ora transmiterii acestei ştiri, în faţa Ministerului Sănătăţii, nemulţumite de reacţia oficialilor din instituţie în scandalul dezinfectanţilor, protestatarii aruncând cu vopsea pe scări şi afişând un banner pe care scrie "Ştergem urmele crimei".

1752 afișări
Imaginea articolului Protest spontan la Ministerul Sănătăţii. Protestatarii au aruncat vopsea pe scările instituţiei. Tinerii, amendaţi - FOTO

Protest spontan la Ministerul Sănătăţii. Protestatarii au aruncat vopsea pe scările instituţiei (Imagine Ghita Porumb / Mediafax Foto)

Joi, în jurul orei 16, mai multe persoane au pornit un protest spontan, în faţa Ministerului Sănătăţii, îmbrăcate cu halate medicale.

Protestatarii au aruncat cu vopsea roşie pe scările instituţiei iar apoi au început să şteargă cu un mop, afişând în tot acest timp un banner pe care scrie "Ştergem urmele crimei. Ministerul Sănătăţii, DNA, DIICOT, complici la omor".

La ora transmiterii acestei ştiri, protestatarii discută cu o echipă de jandarmi sosită la faţa locului pentru a opri protestul.

Vineri seara, în Piaţa Universităţii, este anunţat un protest la care se preconizează că vor veni câteva sute de persoane nemulţumite de reacţia autorităţilor în cazul neregulilor semnalate la produsele biocide folosite în spitalele din ţară.

Cei trei tineri care au protestat joi în faţa Ministerului Sănătăţii, aruncând cu vopsea roşie pe scările instituţiei, au fost amendaţi de jandarmi cu 700 de lei fiecare, au declarat pentru MEDIAFAX oficiali din cadrul Jandarmeriei Bucureşti.

Cei trei tineri, doi bărbaţi şi o femeie, care joi au protestat în faţa Ministerului Sănătăţii, nemulţumiţi de reacţia instituţiei în cazul dezinfectanţilor din spitale, au fost identificaţi de jandarmi şi au fost amendaţi cu suma de 700 de lei fiecare, pentru acţiuni contrare ordinii publice, au declarat pentru MEDIAFAX oficiali din cadrul Jandarmeriei Bucureşti.

Protestul a pornit în jurul orei 16.00, cei trei venind în faţa Ministerului Sănătăţii îmbrăcaţi cu halate medicale. Protestatarii au aruncat cu vopsea roşie pe scările instituţiei iar apoi au început să şteargă cu un mop, afişând în tot acest timp un banner pe care scria "Ştergem urmele crimei. Ministerul Sănătăţii, DNA, DIICOT, complici la omor".

Vineri seara, începând cu ora 19.00, în Piaţa Universităţii, este anunţat un protest la care se preconizează că vor veni câteva sute de persoane nemulţumite de reacţia autorităţilor în cazul neregulilor semnalate la produsele biocide folosite în spitalele din ţară.

Sursă foto: Sidonia Bogdan

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici