PROTESTE în Grecia: Atenţionarea MAE pentru românii care vor să călătorească în nordul ţării

MAE îi atenţionează pe românii care vor să călătorească în Grecia că din cauza protestelor din Yerissos - nordul ţării - împotriva intenţiei guvernului elen de a deschide o mină de aur în zona Halkidiki, traficul rutier se desfăşoară cu dificultate pe ruta Halkidiki - Ouranopolis - Muntele Athos.

398 afișări
Imaginea articolului PROTESTE în Grecia: Atenţionarea MAE pentru românii care vor să călătorească în nordul ţării

PROTESTE în Grecia: Atenţionarea MAE pentru românii care vor să călătorească în nordul ţării (Imagine: AFP/ Arhiva Mediafax Foto)

Într-un comunicat remis agenţiei MEDIAFAX, Ministerul de Externe atenţionează cetăţenii români care doresc să călătorească în Grecia asupra faptului că din cauza protestelor localnicilor din zona localităţii Yerissos (nordul Greciei), împotriva intenţiei guvernului elen de a deschide o mină de aur în zona Halkidiki, traficul rutier se desfăşoară cu dificultate pe ruta Halkidiki - Ouranopolis - Muntele Athos.

Pentru a evita situaţiile neplăcute, cetăţenii români sunt sfătuiţi să se informeze în prealabil la autorităţile locale şi să evite ruta Salonic – Ouranopoli, existând pericolul blocării acestui drum naţional.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici