PROTESTE la Sibiu: Peste 500 de oameni protestează la Sibiu faţă de OUG privind repunerea în termen anunţată de Toader

Peste 500 de oameni protestează, vineri seara, pe străzile din Sibiu faţă de intenţia ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, de a emite o ordonanţă de urgenţă de repunere în termen a celor condamnaţi de complete de 5 judecători nelegal constituite. La protest este şi liderul USR, Dan Barna.

710 afișări
Imaginea articolului PROTESTE la Sibiu: Peste 500 de oameni protestează la Sibiu faţă de OUG privind repunerea în termen anunţată de Toader

PROTESTE la Sibiu: Peste 500 de oameni protestează la Sibiu faţă de OUG privind repunerea în termen anunţată de Toader

Protestatarii s-au adunat, vineri seara, în Piaţa Mare din Sibiu şi, în jurul orei 19.00 au plecat în marş pe străzile Sibiului.

Aceştia au steaguri tricolore, vuvuzele şi pancarte pe care au scris „Ne e ruşine cu Guvernul Dăncilă”, „Noi nu suntem o naţiune de hoţi”, „Să vă fie frică, Ardealul se ridică”.

În drumul lor, protestatarii s-au oprit în faţa sediului unde funcţionează Judecătoria, Tribunalul şi Parchetele din Sibiu şi au scandat „Cinste lor, magistraţilor”, „Justiţie, nu corupţie”, „Nu cedaţi, magistraţi”.

De asemenea, oamenii au scandat „Hai români, hai cu toţi, să scăpăm ţara de hoţi”, „PSD, ciuma roşie” sau „Dragnea, nu uita, România nu te vrea”.

La protest participă şi preşedintele USR, Dan Barna, precum şi unul dintre candidaţii USR la alegerile europarlamentare, sibianul Nicu Ştefănuţă.

Oamenii spun că au ieşit în stradă pentru a protesta împotriva Guvernului şi a intenţiei ministrului Tudorel Toader de a emite o ordonanţă de urgenţă care ar permite repunerea în termen a celor condamnaţi de complete de 5 judecători nelegal constituite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici