PSD Iaşi organizează Revelionul pensionarilor, la care vor participa peste 1.100 de persoane

PSD Iaşi va organiza, vineri, Revelionul pensionarilor, la care vor lua parte peste 1.100 de persoane, cu 400 mai multe decât la acţiunea similară de anul trecut, preţul biletului fiind simbolic, de zece lei.

354 afișări
Imaginea articolului PSD Iaşi organizează Revelionul pensionarilor, la care vor participa peste 1.100 de persoane

PSD Iaşi organizează Revelionul pensionarilor, la care vor participa peste 1.100 de persoane

Liderul PSD Iaşi, Gheorghe Nichita, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că social-democraţii vor organiza şi în acest an Revelionul pensionarilor, la acţiunea din acest an înscriindu-se deja 1.150 de persoane.

Nichita a spus că numărul mare de cereri pentru Revelionul vârstnicilor din Iaşi a pus în dificultate primăria, întrucât nu există o sală în oraş cu un număr atât de ridicat de locuri.

"Probabil că vom fi nevoiţi să facem în două săli. Anul trecut am avut 700 de participanţi, însă pentru revelionul din acest an avem deja 1.150 de cereri. Vor participa nu doar membri de partid, ci şi pensionari care nu simpatizează PSD. Nu am pus nicio condiţie de participare", a spus liderul PSD Iaşi, Gheorghe Nichita.

Costul unui bilet este de numai zece lei.

Anul trecut, Gheorghe Nichita a participat la Revelionul pensionarilor ieşeni, liderul PSD Iaşi dansând cu mai multe participante la petrecere şi pozându-se cu acestea.

Revelionul pensionarilor este organizat la fiecare început de an de PSD Iaşi şi a ajuns la a unsprezecea ediţie. Costul petrecerii este acoperit de către filiala ieşeană a social-democraţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici