Punct de belvedere cu pardoseală transparentă, în Masivul Rarău. Cum va arăta proiectul - FOTO

Preşedintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, a anunţat, vineri, că împreună cu Romsilva va fi realizat un nou punct de belvedere pe stânca Piatra Şoimului din Masivul Rarău, care va avea podeaua transparentă pentru a se putea vedea întreaga privelişte din prăpastie.

7901 afișări
Imaginea articolului Punct de belvedere cu pardoseală transparentă, în Masivul Rarău. Cum va arăta proiectul - FOTO

Punct de belvedere cu pardoseală transparentă, în Masivul Rarău. Cum va arăta proiectul

Nechifor a spus că structura actuală de belvedere, construită din lemn înainte de 1989, nu mai prezintă siguranţă şi că este nevoie să fie reamenajată, transmite corespondentul MEDIAFAX.

El a precizat că este o problemă privind proprietatea terenului, Piatra Şoimului fiind în domeniul public al statului şi în administrarea Regiei Naţionale a Pădurilor Romsilva.

Preşedintele CJ Suceava a menţionat că, în aceste condiţii, este nevoie ca CJ Suceava să facă proiectul împreună cu Romsilva.

"Trebuie să găsim formula de colaborare cu Romsilva”, a spus Nechifor.

Din acel punct, ce permite o panoramă de 270 de grade, se văd Ceahlăul, Giumalăul şi Valea Bistriţei.

Pe stânca Piatra Şoimului se poate ajunge în zece minute de mers pe jos prin pădure de la pajiştea alpină din masiv.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici