"Puteţi vedea exact cum distruge plămânii". Imagini cu plămânii unui bolnav de coronavirus pe măsură ce boala avansează

  • Bărbatul în vârstă de 50 de ani a fost transferat la Spitalul Universitar din Washington
  • Doctorii i-au făcut o radiografie tridimensională a plămânilor
  • Aceştia au urmărit cum avansează boala de la zi la zi
3017 afișări
Imaginea articolului "Puteţi vedea exact cum distruge plămânii". Imagini cu plămânii unui bolnav de coronavirus pe măsură ce boala avansează

"Puteţi vedea exact cum distruge plămânii". Imagini cu plămânii unui bolnav de coronavirus pe măsură ce boala avansează

Medicii americani au reuşit să obţină o radiografie virtuală, tridimensională, plămânilor unui bolnav de COVID-19, în vârstă de 50 de ani. Imaginile au fost realizate după monitorizarea pacientului timp de mai mutle zile.
 
Doctorii spun că bărbatul a fost internat cu simptome uşoare, febră şi tuse, dar în câteva zile starea lui s-a agravat.
 
Potrivit epidemiologilor americani, 80% dintre cei diagnosticaţi în Statele Unite ale Americii prezină simptopme foarte uşoare. Restul dde 20% au fost internaţi şi izolaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici