Rasa de câini cea mai predispusă la probleme de sănătate. Poate avea 20 de boli diferite STUDIU

  • Una dintre cele mai populare rase este şi cea mai sensibilă la probleme de sănătate cronice.
  • Fie că vorbim despre sindrom respirator, probleme auditive, dermatită, sarcini cu probleme, toate sunt din cauza celor care au „creat” rasa.
867 afișări
Imaginea articolului Rasa de câini cea mai predispusă la probleme de sănătate. Poate avea 20 de boli diferite STUDIU

FOTO Hepta

Pe scurt, vorbim despre o rasă de câini sensibilă, cu o sănătate precară, aşadar, oricât ţi-ai dori un Frenchie pentru tine sau copilul tău, nu te pripi pentru a nu regreta apoi.
 
Un studiu amplu, derulat de către veterinarii britanici, pe circa 2.800 de bulldogi francezi, arată că aceştia suferă de circa 20 de probleme de sănătate. 
 
În comparaţie cu alte rase de câini, „Frenchies” suferă din cauza nărilor prea înguste, pot avea probleme cu urechile, dermatită şi risc de deces la naştere (al mamei sau al puilor).

Specialiştii trag un semnal de alarmă şi spun că numeroşi câini ajung să fie abandonaţi din cauza costurilor medicale ridicate, aşa că îi sfătuiesc pe iubitorii de animale să se intereseze înainte de a cumpăra un frenchie.

 
 
 
 

Specialiştii spun că numeroşi bulldogi ajung să fie abandonaţi din cauza costurilor medicale ridicate. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici