Răsturnare spectaculoasă cu TIR-ul, din care şoferul a scăpat cu viaţă. Au intervenit 3 echipaje de pompieri

  • Un camion plin cu nisip s-a răsturnat pe marginea şoselei în apropierea oraşului Focşani.
  • Şoferul a rămas încarcerat în cabină.
  • Trei echipaje de pompieri au intervenit la faţa locului.
358 afișări
Imaginea articolului Răsturnare spectaculoasă cu TIR-ul, din care şoferul a scăpat cu viaţă. Au intervenit 3 echipaje de pompieri

Sursa FOTO: IPJ Vrancea

Un accident de circulaţie spectaculos s-a produs joi pe o şosea din judeţul Vrancea. Un tir încărcat cu nisip s-a răsturnat pe drum şi apoi a ieşit în afara carosabilului. Şoferul a rămas în cabină până la sosirea echipajului de descarcerare. Bărbatul de 55 de ani a scăpat cu viaţă şi a fost trimis cu ambulanţa la spital.

„Trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani au intervenit astăzi, 23 aprilie,  în jurul orei 08:40, la un accident rutier produs pe DN2D, între localităţile Focşani şi Boloteşti. În urma impactului cu un stâlp, un autocamion plin cu nisip s-a răsturnat în afara părţii carosabile, iar o persoană a rămas blocată în cabină. Echipajul de descarcerare a acţionat pentru extragerea victimei, de sex masculin, în vârstă de 55 de ani, care prezenta leziuni la membru inferior stâng şi excoriaţii la membrele superioare. Paramedicii au acordat primul ajutor calificat pacientului, ulterior acesta fiind preluat de ambulanţa SAJ şi transportat UPU Focşani”, au anunţat reprezentanţii IPJ Vrancea.

Ciruclaţia prin zonă a fost îngreunată timp de zeci de minute.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici