RATB: Circulaţia mijloacelor de transport e îngreunată de condiţiile meteorologice

Toate liniile de tramvai, troleibuz şi autobuz sunt funcţionale, joi dimineaţă, dar circulaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, care pot genera şi întârzieri pe anumite linii de transport, informează RATB.

17 afișări
Imaginea articolului RATB: Circulaţia mijloacelor de transport e îngreunată de condiţiile meteorologice

RATB: Circulaţia mijloacelor de transport e îngreunată de condiţiile meteorologice (Imagine: Andrei Moise/Mediafax Foto)

Circulaţia tuturor liniilor de tramvai, troleibuz şi autobuz se efectuează în regim normal de lucru, potrivit Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB).

Eventualele întârzieri înregistrate pe anumite linii de transport în comun sunt cauze a condiţiilor meteorologice nefavorabile, motiv pentru care circulaţia rutieră se desfaşoară cu dificultate, mai informează RATB.

Circulaţia tramvaielor pe linia 41 a fost blocată, miercuri, începând de la primele ore ale dimineaţii, din cauza gheţii depuse pe firul de contact.

Potrivit purtătorului de cuvânt al RATB, Brânduşa Raeceanu, 28 de tramvaie ale linie 41 au fost blocate pe traseu, în zona Podului Ciurel.

Şeful Direcţiei Exploatare de la RATB, Gheorghe Aron, şi directorul de Exploatare Transport Electric, Niculae Voinea au fost suspendaţi din funcţii, miercuri, de către directorul general al Regiei Autonome de Transport Bucureşti, Adrian Criţ, aceştia urmând să fie cercetaţi disciplinar în urma blocării circulaţiei tramvaielor pe linia 41.

Vezi cum va fi vremea în oraşul tău

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici