Realizatorul de documentare Charlie Ottley, lăsat fără echipamente în Timişoara

Charlie Ottley, realizatorul documentarelor „Wild Carpathia” şi „Flavors of Romania”, a fost tâlhărit la Timişoara.

793 afișări
Imaginea articolului Realizatorul de documentare Charlie Ottley, lăsat fără echipamente în Timişoara

FOTO Charlie Ottley/Instagram

Poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au fost sesizaţi luni că în Parcul Civic din Timişoara unui bărbat i-a fost sustrasă o geantă care conţinea o dronă.

A fost întocmit un dosar penal pentru furt calificat.

Poliţiştii fac cercetări pentru găsirea persoanelor bănuite de comiterea faptei şi tragerea acestora la răspunderea penală.

Surse din anchetă spun că este vorba despre realizatorul de documentare Charlie Ottley, căruia i s-au furat echipamente, printre care o dronă şi mai multe accesorii fotografice.

Imediat după incident, Charlie Ottley a depus plângere la Poliţie.

Charlie Ottley, realizatorul documentarelor „Wild Carpathia” şi „Flavors of Romania”, era la Timişoara pentru a filma un clip de promovare a judeţului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici