Record de apartamente scoase la închiriere!

Proprietarii din Bucureşti au scos în luna iunie la închiriere un număr - record de apartamente şi garsoniere, oferta ajungând la 2.819 de imobile, cea mai mare din acest an, dar doritorii nu prea se înghesuie, aşteptând chirii mai mici.

30 afișări
Imaginea articolului Record de apartamente scoase la închiriere!

Record de apartamente scoase la închiriere! (Imagine: Mediafax Foto)

În Capitală, în iunie, numărul locuinţelor pentru închiriere a crescut cu peste 800, după ce oferta în luna mai fusese de 2.071 şi respectiv de 1.867 apartamente şi garsoniere disponibile în aprilie, potrivit datelor centralizate de www.anunturiparticulari.ro şi furnizate incont.ro.

Preţurile cerute au rămas însă în iunie cam la acelaşi nivel cu cele din mai, consemnându-se o scădere foarte uşoară în majoritatea cazurilor.

Citeşte mai multe despre apartamentele scoase la închiriere pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici