Record de viteză pe Autostrada Soarelui: Un şofer cu permisul suspendat, prins cu 236 de kilometri la oră

Un bărbat care avea permisul auto suspendat a fost prins de poliţişti pe Autostrada Soarelui, în timp ce conducea un autoturism BMW cu 236 de kilometri la oră.

8574 afișări
Imaginea articolului Record de viteză pe Autostrada Soarelui: Un şofer cu permisul suspendat, prins cu 236 de kilometri la oră

Record de viteză pe Autostrada Soarelui: Un şofer cu permisul suspendat, prins cu 236 de kilometri la oră

Potrivit agentului şef Adrian Cristea de la Poliţia Autostrăzi, după înregistrarea pe aparatul radar a vitezei autoturismului, poliţiştii au plecat în urmărirea maşinii, reuşind să-l ajungă şi să-l blocheze după cinci kilometri.

Ulterior, oamenii legii au constatat că şoferul avea permisul suspendat tot pentru depăşirea vitezei legale, astfel că pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul cu permisul suspendat.

"Este un record de viteză, înregistrat de un autoturism foarte puternic, care a fost înregistrat cu 236 de kilometri la oră, iar şoferul a fost imediat oprit şi tras pe dreapta, iar când i s-au cerut actele s-a constatat că are permisul de conducere suspendat. Deci autoturismul cu care am fost dotaţi, considerat una dintre cele mai rapide maşini de serie din lume îşi dovedeşte eficienţa", a declarat agent-şef Adrian Cristea.

Recordurile de viteză înregistrate anul acesta pe Autostrada Soarelui au fost de 225 de kilometri la oră, când şoferul unui autoturism BMW înmatriculat în Bucureşti a fost înregistrat cu ajutorul noului tip de radar, cinemometrul laser, care permite reperarea maşinii de la o distanţă de 1.200 de metri şi nu poate fi detectat de către şoferi, şi de 229 de kilometri la oră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici