Referendum. Tudor Sişu, solist al trupei La Familia, INIŢIATOR al proiectului de redefinire a familiei în Constituţie: Eu mă dezic de PSD

Artistul hip-hop Tudor Sişu, unul dintre iniţiatorii proiectului pentru redefinirea familiei în Constituţie, a declarat pentru MEDIAFAX că susţinerea arătată de PSD pentru propunerea cetăţenească "denaturează un lucru necesar". "Eu mă dezic de PSD", a mai declarat Sişu.

21580 afișări
Imaginea articolului Referendum. Tudor Sişu, solist al trupei La Familia, INIŢIATOR al proiectului de redefinire a familiei în Constituţie: Eu mă dezic de PSD

Referendum. Tudor Sişu, solist al trupei La Familia, INIŢIATOR al proiectului de redefinire a familiei în Constituţie: Eu mă dezic de PSD

"Uman vorbind, eu nu sunt de acord. Eu, ca persoană, sunt anti-PSD. Nu că n-ar fi ceva bun pentru cauza pe care o susţin, dar eu nu am nevoie de nicio atelă. Mi se pare că jocul trebuie să se desfăşoare aşa cum e corect. Nu ştiu de ce PSD-ul se amestecă în treaba asta. Ei sunt nişte simpli notari care trebuie să ia act de iniţiativa cetăţenilor. Nu înţeleg de ce PSD-ul se agaţă de chestia asta. Eu nici măcar nu cred că e un partid comunist, cum cred mulţi, e un partid oportunist. Conform oportunismului lor clasic, PSD-ul se agaţă şi de chestia asta şi denaturează un lucru necesar din punctul meu de vedere şi al altor milioane de oameni", a declarat Sişu, miercuri, pentru MEDIAFAX.

Sişu insistă asupra dezavantajului pe care îl aduce susţinerea declarată de PSD pentru campania iniţiată de Coaliţia pentru Familie: "Pe mine mă deranjează să fiu asociat cu conducerea acestei ţări. Mi se pare ruşinos că trebuie să plătesc taxe unor astfel de oameni. Dar asta nu înseamnă că nu trebuie să susţin adevărul. Problema vine din ce au permis ei în 30 de ani de guvernare. Am văzut acuzaţii la adresa lui George Soros. George Soros este amicul lor. Că i-a aruncat acum din barcă, nu e vina mea. Se încearcă asocierea sentimentului anti-PSD cu sentimentul anti-referendum. Cred că implicarea lor o să facă un rău. Părerea mea e că nu trebuie să acceptăm chestia asta. Eu mă dezic de PSD în orice chestie. Nu îi consider nişte oameni care văd interesul ţării, cum ar fi un Orban sau un Putin, ei sunt nişte oportunişti care profită de anumite sentimente şi emoţii, la fel cum cealaltă tabără profită pentru a-şi impune agenda şi planurile lor. Aceasta e o iniţiativă pur civilă", a mai spus artistul.

"Ce să-i fac eu PSD-ului? Să-i spun lui Dragnea «nu te mai agăţa de noi»?! Am impresia că de multe ori a fost şi pus să devină acest paria ca să se agaţe de cauze care urmează să fie denigrate", a explicat Tudor Sişu pentru MEDIAFAX.

Cântăreţ de muzică hip-hop, membru al trupei La Familia, Tudor Sişu este unul dintre cei 16 iniţiatori ai proiectului Coaliţiei pentru Familie privind revizuirea art. 48, alineat 1, din Constituţia României, pentru definirea căsătoriei ca uniune liber consimţită între un bărbat şi o femeie.

"Partidul (PSD, n.r.) pe care îl reprezint şi-a arătat sprijinul faţă de acest referendum", a spus, marţi, premierul Viorica Dăncilă.

Dăncilă a anunţat, marţi, înaintea şedinţei de guvern, că referendumul pentru redefinirea familiei va fi organizat timp de două zile, respectiv 6 şi 7 octombrie, pentru ca cetăţenii să aibă posibilitatea să-şi exprime opţiunile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici