Reforma sistemului sanitar se dezbate la a cincea conferinţă Mediafax Talks about Health Reform

Agenţia de presă MEDIAFAX, în parteneriat cu Ministerul Sǎnǎtǎţii, organizeazǎ conferinţa "Mediafax Talks about Health Reform", ediţia a V-a, care va avea loc joi, 27 iunie 2013, începând cu ora 09:30, în Bucureşti, la hotelul Pullman, sala New York.

100 afișări
Imaginea articolului Reforma sistemului sanitar se dezbate la a cincea conferinţă Mediafax Talks about Health Reform

Reforma sistemului sanitar se dezbate la a cincea conferinţă Mediafax Talks about Health Reform

Mediafax continuǎ astfel seria de conferinţe "MediafaxTalks about Health Reform" prin care mijloceşte relaţia dintre medici, pacienţi şi instituţile publice de decizie implicate în rezolvarea problemelor cu care se confruntă sistemul sanitar. Prin intermediul acestor evenimente se doreşte o analiză şi mai în profunzime a tuturor situaţiilor din sănătate, contribuind astfel la reformarea sistemului sanitar şi la creşterea calităţii serviciilor medicale din România.

În cadrul evenimentului vom dezbate reformarea sistemului sanitar, legea salarizǎrii în sistemul sanitar, stadiul noii liste a medicamentelor compensate, alte teme fiind asigurǎrile de sǎnǎtate şi legea malpraxisului.

Mai multe detalii, agenda evenimentului "Mediafax Talks about Health Reform"- ediţia a V-a şi înscrierea pentru participare sunt disponibile pe website-ul conferinţei: http://www.mediafaxtalks.ro/health-reform-5/prezentare-eveniment-34-1381

Mediafax organizează, începând din 2006, evenimente de business care vin în completarea informaţiilor de afaceri oferite zilnic companiilor. Prin seria de conferinţe Mediafax Talks (www.mediafaxtalks.ro), oamenii de afaceri şi totţi cei implicaţi într-un anumit domeniu au la dispoziţie un forum de dezbatere despre subiecte şi probleme arzătoare, precum şi o modalitate de dialog cu autorităţile.

Pentru a fi la curent cu toate evenimentele noastre dǎ Like paginii noastre de Facebook, actualizatǎ permanent.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să o contactaţi pe Melania Stoica, PR & Events Manager Mediafax Talks – melania.stoica@m.ro | 031.82.56.417/ 0754 095 971.
 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici