Replica MAI pentru un român interesat de drogurile de pe litoral: Vă faceţi viaţa frumos, pe răcoare

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a publicat, marţi, pe Facebook, un răspuns la o întrebare primită de la un internaut, legată de pachetele de cocaină care au ajuns pe litoralul românesc.

12954 afișări
Imaginea articolului Replica MAI pentru un român interesat de drogurile de pe litoral: Vă faceţi viaţa frumos, pe răcoare

Replica MAI pentru un român interesat de drogurile de pe litoral: Vă faceţi viaţa frumos, pe răcoare (Imagine: Facebook MAI)

"Întrebare primită pe Facebook MAI:

- ”Dacă găsesc un pachet din ăla pe plajă, cam cât pot să iau pe el? Are rost să caut vreunul să-mi fac şi eu viaţa frumos la mare? App, de ce naiba le confiscaţi? Că mie mi-a zis cineva că a încercat şi nu are nimic! Am curaj să spun că întreb pentru mine!”, a fost înrebarea internautului, publicată de reprezentanţii Ministerului Afacerilor Interne, pe Facebook.

Iar răspunsul poliţiştilor a venit imediat.

"Răspuns:

1. Dacă găsiţi un astfel de pachet şi încercaţi să-l vindeţi, veţi lua pe el câţiva ani buni de închisoare. Ceea ce ne-aţi spus dumneavoastră se încadrează perfect la trafic de droguri, aşa că o să vă faceţi “viaţa frumos”, dar mai pe răcoare, aşa!
2. Din ultima dumneavoastră întrebare lipseşte un cuvânt. Aşa că reformulăm noi: ”Nu MAI are nimic”… prin casă, buzunare sau parcare. Ştiţi câţi oameni s-au nenorocit pentru că au început să consume droguri? Unii sunt încă în viaţă... alţii...
3. Legat de căutări, vă sfătuim să nu vă apropiaţi de mare în această perioadă, având acest scop. Mai bine căutaţi să nu fiţi căutat... avem curaj să spunem că aţi înţeles perfect mesajul nostru", se arată în postarea MAI, care a strâns deja peste 3.000 de like-uri şi a fost distribuită de sute de ori, în doar trei ore.

Peste 150 de kilograme de droguri au fost aduse la mal de Marea Neagră, în ultimele zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici