Reprezentant AEP: Jumătate din birourile electorale din judeţul Teleorman nu au putut fi constituite, din cauza partidelor/ PNL neagă informaţia

Jumătate din birourile electorale din judeţul Teleorman nu au putut fi constituite până acum, deoarece, potrivit reprezentantului Autorităţii Electorale Permanente, partidele nu au trimis în termen oameni desemnaţi. PNL neagă informaţia şi spune că liberalii au acoperit toate birourile.

1044 afișări
Imaginea articolului Reprezentant AEP: Jumătate din birourile electorale din judeţul Teleorman nu au putut fi constituite, din cauza partidelor/ PNL neagă informaţia

Jumătate din birourile electorale din judeţul Teleorman nu au putut fi constituite

Cu o zi înainte de referendum, 50% dintre birourile electorale din judeţul Telorman nu s-au constituit.

Reprezentantul Autorităţii Electorale Permanentă în judeţul Teleorman, George Băicoianu, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că, în afară de PSD, celelalte partide nu şi-au trimis reprezentanţii în termenul de constituire.

"O să fie surprize cu referendumul acesta. PNL Teleorman nu şi-a desemnat reprezentanţi în birourile electorale, PSD şi-a pus câte doi, trei. Mă rog... Birourile trebuiau constituite până ieri noapte, la 00.00. Cred că 50% din localităţi nu au birourile constituite. În afară de preşedinţi, care au fost desemnaţi de tribunal, partidele încă nu şi-au trimis reprezentanţii în birouri”, a spus George Băicoianu.

Preşedintele PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu, declară că lucrurile nu stau aşa şi că PNL a acoperit în proporţie de 100% poziţiile din birourile electorale.

”PNL are reprezentanţi în toate birourile electorale, 100% ocupat. Nu ştiu ce spun cei de la AEP, dar eu sunt preşedintele partidului şi îmi asum ceea ce spun: PNL la nivel de judeţ are acoperite toate secţiile”, a declarat Eugen Pîrvulescu.

La rândul său, preşedintele USR Teleorman, Nicuşor Lină, a declarat pentru corespodnentul MEDIAFAX că partidul său nu poate acoperi toate birourile electorale din judeţ, pentru că formaţiunea politică duce încă lipsă de oameni: "Avem peste 70% dintre birouri acoperite, dar n-avem cum să acoperim în proporţie de 100%, pentru că nu avem oameni".

Şi PMP Teleorman admite că a depăşit termenul de constituire, dar susţine că în cursul zilei de vineri problema se va rezolva.

Termenul limită pentru constituirea birourilor electorale a fost 4 octombrie, ora 00.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici