Reprezentanţii MApN au avut discuţii cu o firmă italiană specializată în construcţia de nave

Mircea Duşa, secretar de stat în Ministerul Apărării Naţionale (MApN) a avut, vineri, o întâlnire cu reprezentanţii companiei ”Fincantieri SpA”, firmă specializată în proiectarea şi construcţia de nave civile şi militare.

274 afișări
Imaginea articolului Reprezentanţii MApN au avut discuţii cu o firmă italiană specializată în construcţia de nave

Reprezentanţii MApN au avut discuţii cu o firmă italiană specializată în construcţia de nave

"Reprezentanţii companiei italiene au prezentat propunerile de colaborare, precum şi portofoliul de clienţi, produse şi servicii în domeniul naval, discuţiile fiind canalizate pe programul de înzestrare ,,Corvetă multifuncţională”. Acesta este unul dintre cele opt programe esenţiale pentru înzestrarea Armatei, aprobate de Consiliul Suprem de Apărare a Ţării în vederea asigurării intereselor de securitate ale României. Convorbirile purtate cu firma italiană au avut rol consultativ, astfel încât în momentul în care va fi demarată procedura de achiziţie, după îndeplinirea tuturor condiţiilor legale, partea română să aibă un tablou cât mai amplu al ofertelor disponibile", transmite MApN.

Întâlnirea s-a înscris în calendarul consultărilor programate la nivelul Ministerului Apărării Naţionale cu reprezentanţi ai firmelor de renume mondial din domeniul industriei de apărare, dar şi cu cele autohtone.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici