Restricţii de circulaţie în Bucureşti în preajma Catedralei Patriarhale pentru noaptea de Înviere

  • Autorităţile au instituit o serie de restricţii de circulaţie care se vor aplica în Bucureşti, în preajma Catedralei Patriarhale.
  • Restricţiile îi vizează pe credincioşii care vor să participe la slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală.
256 afișări
Imaginea articolului Restricţii de circulaţie în Bucureşti în preajma Catedralei Patriarhale pentru noaptea de Înviere

Restricţii de circulaţie în Bucureşti în preajma Catedralei Patriarhale în noaptea de Înviere

Autorităţile au instituit o serie de restricţii de circulaţie care se vor aplica în Bucureşti, în preajma Catedralei Patriarhale. Restricţiile îi vizează pe credincioşii care vor să participe la slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală.

Comisia Tehnică de Circulaţie a avizat organizarea şi desfăşurarea unei adunări publice cu prilejul Sărbătorii de Înviere a Domnului la Arhiepiscopia Bucureştilor.

Concret, se vor institui restricţii de circulaţie sâmbătă şi duminică, în zona Catedralei Patriarhale. De sâmbătă, la ora 23.00, până duminică la 3.30 va avea loc o adunare publică cu ocazia slujbei de Înviere. Ca urmare, între orele 21.00 - 03.30, accesul pietonal dinspre strada 11 Iunie spre Patriarhie va fi restricţionat, iar credincioşii vor avea acces doar dinspre bulevardul Unirii.

De asemenea, începând cu ora 23.00 se va realiza accesul în piaţeta Catedralei Patriarhale doar credincioşilor care doresc să participe la Slujba de Înviere, accesul fiind limitat la maximum 500 de persoane.

Brigada Rutieră a Capitalei solicită şoferilor să evite să circule, pe cât posibil, în perimetrul adiacent locului de desfăşurare a evenimentului, să nu oprească decât în locurile special amenajate sau cât mai departe de locul de desfăşurare a evenimentului, să conducă cu atenţie sporită şi să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici