RESTRICŢII de circulaţie la punctul de trecere a frontierei Giurgiu - Ruse. Rutele alternative recomandate de MAE

MAE îi informează pe românii care se află, tranzitează sau doresc să meargă în Bulgaria că din cauza lucrărilor de reabilitare la podul de peste Dunăre de la Giurgiu circulaţia rutieră pe DN 5 (E 85) se desfăşoară îngreunat, pe o singură bandă, la punctul de trecere a frontierei Giurgiu-Ruse.

3139 afișări
Imaginea articolului RESTRICŢII de circulaţie la punctul de trecere a frontierei Giurgiu - Ruse. Rutele alternative recomandate de MAE

RESTRICŢII de circulaţie la punctul de trecere a frontierei Giurgiu - Ruse. Rutele alternative recomandate de MAE

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a transmis, luni după-amiază, o atenţionare privind restricţiile de la punctul de trecere a frontierei Giurgiu - Ruse.

MAE precizează că pentru evitarea ambuteiajelor se recomandă folosirea următoarelor rute alternative de trecere a frontierei româno-bulgare, în ambele sensuri, atât pentru vehiculele destinate transportului public de mărfuri şi persoane, cât şi pentru autoturisme: DN 56 (E 79) - Calafat - Vidin (rutier), DN 55 - Bechet - Oreahovo (trecere cu bacul), DN 65A - Turnu Măgurele - Nikopole (trecere cu bacul), DN 51 - Zimnicea - Svishtov (trecere cu bacul), DN 3 - Ostrov - Silistra (trecere cu bacul), DN 38 (E675) - Negru Vodă - Kardam (rutier), DN 39 (E 87) - Vama Veche - Durankulak (rutier).

Ministerul Afacerilor Externe recomandă şi accesarea paginii de internet a CNADNR, pentru informaţii referitoare la punctele alternative de trecere a frontierei, precum şi consultarea paginii de Internet a MAE.

Circulaţia pe DN 5 la ieşirea din ţară prin Vama Giurgiu-Ruse a început să se aglomereze sâmbătă dimineaţă, când pe sensul către Bulgaria se formaseră coloane de maşini pe o distanţă de aproximativ cinci kilometri, situaţia fiind aceeaşi şi luni, în condiţiile în care pe timpul desfăşurării lucrărilor de reparaţii la podul Giurgiu-Ruse autovehiculele circulă pe o singură bandă, alternativ.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici