RESTRICŢII de circulaţie pe DN 57, din cauza căderilor de pietre de pe versanţi

Circulaţia rutieră pe DN 57, în dreptul localităţii Berzasca, din judeţul Caraş-Severin, se desfăşoară cu restricţii, pe o singură bandă, alternativ, din cauza căderilor de pietre de pe versanţi provocate de precipitaţiile abundente din ultimele zile, transmite corespondentul MEDIAFAX.

101 afișări
Imaginea articolului RESTRICŢII de circulaţie pe DN 57, din cauza căderilor de pietre de pe versanţi

RESTRICŢII de circulaţie pe DN 57, din cauza căderilor de pietre de pe versanţi

Potrivit unui comunicat de presă, de marţi, al Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, în judeţul Caraş-Severin, pe DN 57 Orşova - Moldova Nouă, în zona localităţii Berzasca, din Clisura Dunării, circulaţia rutieră se desfăşoară alternativ, pe o bandă.

Circulaţia se desfăşoară cu restricţii din cauza pietrelor care au căzut de pe versanţi pe şosea, ca urmare a precipitaţiilor abundente din ultimele zile.

Potrivit sursei citate, circulaţia rutieră este restricţionată de la ora 8.30, iar lucrătorii de la drumuri acţionează în prezent pentru îndepărtarea pietrelor de pe şosea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici