Restricţii pe A2. Se reiau lucrările de reabilitare a podului peste braţul Borcea

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat că de marţi vor fi impuse restricţii de circulaţie pe Autostrada A2, după ce vor reîncepe lucrările de reabilitare a podului peste braţul Borcea.

118 afișări
Imaginea articolului Restricţii pe A2. Se reiau lucrările de reabilitare a podului peste braţul Borcea

Potrivit CNAIR, lucrările de reabilitare la pod sunt programate în perioada 22 februarie-21 aprilie.

„Astfel, lucrările de reabilitare continuă conform calendarului, avansând cu încă o etapă importantă ce se va încheia odată cu începerea sezonului estival, astfel încât traficul să fie deschis în totalitate pe pod”, a transmis CNAIR.

Pe perioada lucrărilor, calea I de circulaţie, pe sensul Bucureşti – Constanţa, între km 142+885 şi km 148+015 va fi închisă traficului, circulaţia fiind deviată pe calea II, unde se va desfăşura în ambele sensuri.

Termenul de finalizare al contractului de execuţie este data de 25 aprilie 2023..

Podul peste braţul Borcea, în lungime de 970 de metri, este un pod combinat de cale ferată şi şosea, care traversează fluviul Dunărea şi, împreună cu podul similar de la Cernavodă, în lungime de 1596 de metri conectează oraşele Feteşti şi Cernavodă din România.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici