Reţea de traficanţi care acoperea 90% din piaţa de etnobotanice din Timişoara, destructurată

Mai multe percheziţii au avut loc, miercuri, în judeţele Timiş şi Arad, pentru destructurarea unei reţele de trafic de droguri ce acoperea 90% din piaţa de etnobotanice din Timişoara. 40 de persoane vor fi audiate la sediul DIICOT Timişoara, transmite corespondentul MEDIAFAX.

208 afișări
Imaginea articolului Reţea de traficanţi care acoperea 90% din piaţa de etnobotanice din Timişoara, destructurată

Reţea de traficanţi care acoperea 90% din piaţa de etnobotanice din Timişoara, destructurată

Poliţiştii Direcţiei de Combatere a Crimei Organizate, sub coordonarea DIICOT Timişoara, au făcut, miercuri, mai multe percheziţii domiciliare în judeţele Timiş şi Arad, fiind vizată o grupare specializată în vânzarea de etnobotanice.

Din cercetări a reieşit că reţeaua acoperea 90% din piaţa de etnobotanice din Timişoara.

Liderii grupării cumpărau drogurile din străinătate, de pe o reţea de Internet. După ce coletele cu droguri erau livrate la Timişoara, acestea erau vândute în tot vestul ţării, printre consumatori fiind şi copii.

De altfel, mai mulţi minori au ajuns în stare gravă la spital după ce au consumat etnobotanice vândute de membrii reţelei.

Un număr de 40 de persoane urmează să fie aduse la sediul DIICOT Timişoara pentru audieri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici