REVELION 2014: Oferte last minute sunt în Poiana Braşov şi Predeal - 440 de euro patru nopţi de cazare la pensiune

Multe din hotelurile, pensiunile şi vilele din staţiunile Predeal şi Poiana Braşov sunt aproape pline, însă există şi unităţi de cazare care nu au reuşit să îşi ocupe toate locurile şi vin cu oferte last minute pentru Revelion, făcând reduceri de câteva zeci de euro.

2170 afișări
Imaginea articolului REVELION 2014: Oferte last minute sunt în Poiana Braşov şi Predeal - 440 de euro patru nopţi de cazare la pensiune

REVELION 2014: Oferte last minute sunt în Poiana Braşov şi Predeal - 440 de euro patru nopţi de cazare la pensiune (Imagine: Ghita Porumb/Arhiva Mediafax Foto)

O pensiune de trei stele din Poiana Braşov vine cu o ofertă last minute de 440 de euro de persoană, reducere de la 490 de euro, cât era oferta iniţială pentru un sejur de patru nopţi de cazare.

Un hotel de patru stele din Poiană face o reducere de la 1.900 de lei la 1.600 de lei de persoană pentru două nopţi cazare, la un hotel de patru stele din Braşov pentru minivacanţa de Revelion o noapte de cazare costă 200 de lei de persoană, iar pentru un sejur de trei nopţi preţul este de 578 de lei de persoană, în timp ce la un hotel de trei stele din oraş preţurile pornesc de la 60 de lei de persoană pentru o noapte.

Un hotel de trei stele oferă un sejur de trei nopţi cu demipensiune şi cina festivă de Revelion inclusă, la preţuri de la 416 euro de persoană până la 513 euro, în funcţie de tipul camerei. La un alt hotel de trei stele din Poiana Braşov pentru trei nopţi de cazare, de Revelion, preţul ajunge la 1.200 de lei de persoană, fiind inclusă cina festivă şi o "cină tradiţională" de 1 ianuarie.

La un hotel de patru stele din staţiune un pachet de Revelion se vinde la preţul de 3.200 de lei pentru cinci nopţi de cazare pentru o persoană, cu demipensiune şi cină festivă de Revelion, la care se adaugă diverse programe de divertisment, acces la piscină şi saună.

Costul unul pachet de şase nopţi de cazare într-un hotel de lux din Poiana Braşov poate ajunge de Revelion la 839 de euro de persoană.

La o pensiune de trei stele din Poiană, un sejur de trei nopţi în perioada Revelionului ajunge la 545 de euro de persoană pentru cinci nopţi de cazare, cu mic dejun, cină şi cină festivă şi petrecere de Revelion. Tot în Poiana Braşov, la o vilă de patru stele, în toată perioada Crăciun-Revelion un loc în apartament costă 250 de euro pentru cinci nopţi, 340 de euro pentru opt nopţi şi 400 de euro pentru zece nopţi de cazare. Vila poate fi închiriată în întregime şi are o capacitate de 20 de locuri, din care opt în pat suplimentar. Oferta are mic dejun inclus, iar copiii până la vârsta de şapte ani beneficiază de gratuitate la cazare şi masă.

Şi la Predeal există hotelieri care nu au reuşit să îşi vândă toate pachetele, astfel că au venit cu oferte last minute pentru a-i atrage pe turişti.

Un hotel de patru stele din Predeal face reduceri de la 590 de euro la 544 de euro de persoană pentru patru nopţi de cazare, în timp ce un alt hotel de lux din centrul staţiunii face reduceri de la 1.589 de euro la 1.199 de euro de persoană pentru trei nopţi de cazare.

La un hotel de trei stele din staţiune preţurile pentru cinci nopţi de cazare pornesc de 590 de euro şi 1.490 de euro pentru cinci nopţi camera şi o noapte gratuit, cu mic dejun, cină festivă şi petrecere cu artificii de Revelion.

La Predeal, turişitii îşi pot petrece vacanţa de Revelion şi la o pensiune de două stele care are 18 locuri şi se închiriază în totalitate, la preţul de 10.000 de lei pentru patru nopţi cazare. În acest caz, turiştii au la dispoziţie bucătărie şi gătar în curte.

O altă pensiune de două stele din Predeal oferă un pachet de cinci nopţi, de Revelion, la 250 de lei de persoană pe noapte, fără facilităţi incluse. De asemenea, o altă vilă din Predeal, tot de două stele, are doar oferte pentru închirierea întregii pensiuni, care cuprinde şase camere, tariful de Revelion fiind de 3.500 de lei pentru patru nopţi de cazare şi 4.000 de lei pentru cinci nopţi.

Cei care nu vor să-şi prepare singuri masa de Revelion pot opta pentru o pensiune de trei stele din Predeal. Aici, pentru perioada de Revelion preţurile sunt cuprinse între 535-660 de euro de persoană un sejur de cinci nopţi, cu cină festivă şi mic dejun incluse.

Staţiunea Predeal a deschis, sâmbătă sezonul de schi, deşi pe pârtiile din staţiune se schiază de câteva săptămâni, urmând ca luni să fie deschis oficial şi sezonul de schi lan Poiana Braşov.

Primăria Predeal a deschis oficial sezonul de schi, sâmbătă, de la ora 11.00, cu un concurs de schi alpin - slalom paralel băieţi şi fete, urmat de un concurs de snowboard. Manifestările pentru evenimentul de deschidere vor continua de la ora 15.15, când este programat un concurs de snowmobile, iar de la ora 16.00 este anunţată o coborâre cu parapanta. De la ora 17.00, pe scena de pe pârtia Clăbucet va avea loc un concert cu Dj Project, iar apoi vor fi demonstraţii de schi ale şcolilor din Predeal, dar şi ale celor de la Jandarmeria Montană Braşov şi Salvamont.

Luni, va fi deschis sezonul de schi şi la Poiana Braşov, pe pârtia Bradul, iar programul va începe cu un concurs demonstrativ de slalom paralel cu sportivii de la Corona Braşov, apoi sunt programate concerte cu Miki, F.Charm şi Matteo, precum şi un foc de artificii.

În Poiana Braşov sunt deschise pârtiile Sulinar, Drumul Roşu, Bradul şi partea superioară a pârtiei Lupului, pârtiile fiind într-o stare bună. Stratul de zăpadă măsoară aproximativ

Temperaturile în Poiana Braşov, sâmbătă şi duminică, sunt de cuprinse între +1 grad Celsius şi +9 grade Celsius, cu cer senin, parţial noros.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici