„Revenge porn” la Vaslui. Un bărbat care a şantajat o tânără cu poze în ipostaze indecente a fost reţinut

Un bărbat de 23 de ani din Vaslui a fost reţinut, fiind acuzat că a şantajat o tânără de 20 de ani pe care a ameninţat-o că publică poze cu ea în ipostaze indecente.

900 afișări
Imaginea articolului „Revenge porn” la Vaslui. Un bărbat care a şantajat o tânără cu poze în ipostaze indecente a fost reţinut

„Revenge porn” la Vaslui. Un bărbat a fost reţinut după ce a şantajat o tânără cu poze în ipostaze indecente

Potrivit unui comunicat al IPJ Vaslui, bărbatul de 23 de ani din comuna Gorban, judeţul Iaşi, este acuzat de şantaj.

Poliţiştii au stabilit faptul că, în luna iulie, bărbatul, care deţinea imagini ale unei tinere de 20 de ani, din judeţul Vaslui, fotografiată în ipostaze indecente, a ameninţat-o pe acesta cu publicarea respectivelor imagini pe un cont de socializare.

„Mai mult, pentru a renunţa la publicarea acestora, bărbatul ar fi pretins de la tânără întreţinerea de raporturi sexuale”, au transmis poliţiştii.

Bărbatul a fost prins, luni, în flagrant în timp ce s-a deplasat la punctul de întâlnire stabilit anterior cu victima, iar aceasta a urcat în autoturismul său.

Poliţiştii l-au reţinut pe bărbat pentru 24 de ore, iar marţi acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui pentru luarea unor măsuri preventive.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici